Zelená energie

Špenát má mnoho zdraví prospěšných látek. Vitamíny A a C, antioxidanty, které udržují kardiovaskulární systém v kondici a snižují riziko infarktu. Kyselinu listovou, která je podstatná pro vývoj červených krvinek, pro růst a jako prevence poškození plodu. Cholin a inositol, substance, které přispívají k prevenci proti arteroskleróze a zpomalují kornatění tepen. Karotenoidy lutein a zeaxantin podporující zrak a snižující riziko makulární degenerace a šedého zákalu. Vitamín K nutný pro správnou krvetvorbu a srážlivost krve. Z minerálních látek obsahuje větší množství hořčíku.

  • 30 g listového špenátu
  • 290 g jablka
  • 70 g okurky

Zelená energie

1. Odřízněte konce okurky a nakrájejte na kostičky.

2. Špenátové listy důkladně umyjte, odstraňte z jablka stopku a nakrájejte na plátky.

3. Páčku zavřete. Vložte nákrájené ingredience.

4. Po vložení všech ingrediencí přepněte páčku do polohy „napůl otevřené“. Nechte nestravitelnou vlákninu odejít otvorem na odpad..

Loadding...

Košík


Váš košík je prázdný.